Een heerlijke plek om tot rust te komen.

Aan de Vijver

B&B-aan-de-vijverOp 800 m van het historische en gezellige stadscentrum van Lochem en gelegen aan talloze wandel- en fietsroutes ligt ‘Aan de Vijver’, een heerlijke plek om tot rust te komen als dat voor een (langere) periode nodig is. Privacy is gegarandeerd: u heeft een eigen ingang en eigen voorzieningen.

 

Ligging

De ligging is perfect: in de natuur, op loopafstand van winkels en het gezellige centrum van Lochem, vlakbij mooie wandel- en fietsroutes en dichtbij Zutphen en Deventer.

B&B-interieurWoonkamer

De woonkamer is ruim en bevindt zich op de begane grond met een comfortabele zitbank, TV met Netflix, een ruime eettafel, een keukenblok met koelkast, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron.

B&B-slaapkamerSlaapkamer

De slaapkamer (met Auping bed en pocketveren matras) is op de eerste verdieping. De badkamer, die zich op de begane grond bevindt, heeft een douche met thermostaatkraan, een wastafel en toilet..

 

Service

Uw gastheer en -vrouw, Frank en Nadine van Soest, staan voor een gastvrij onthaal. Al uw wensen zijn bespreekbaar. Echter huur van B-B Aan de Vijver is slechts mogelijk voor minimaal 1 maand. Huurprijs is € 715,00 per maand. Dat is inclusief water, elektriciteit en Wifi.